S*Clarellis Sibbar

Direktlänk till inlägg 13 november 2010

Så besviken

Av Lotta - 13 november 2010 09:34

Den 18 oktober beställde och betalade jag en valphage hos "Hundskafferiet" vilket jag berättade om här på bloggen. Det står på deras hemsida att varorna skickas inom 1-2 dagar så när jag inte fått min hage den 27 okt och inte heller hört något från företaget så mejlade jag och frågade varför. Fick till svar att den var slutsåld men att de skulle få den nästa dag och då skicka den med vändande post. Men det kom ingen hage så den 4 nov skrev jag igen och frågade varför, fick då svar att dom försökt att nå mig på telefon flera gånger dagen innan men inte lyckats...vilket är ren lögn då jag var hemma hela dagen och inte hade ett enda missat samtal på displayen. Man sa att mitt paket måste ha kommit bort på vägen och att DHL ska söka efter det. Den 11 nov, alltså i torsdag tröttnade jag och skrev att jag ville ha pengarna tillbaka och lämnade mitt kontonr i mejlet och skrev att om dom varit serviceinriktade så skulle de skickat en ny valphage direkt och låtit DHL returnera den som var på villovägar...vilket jag betvivlar är sant.

Fick svar att enligt DHL skulle hagen vara levererad till mig i torsdags...vilket inte stämmer, men om jag skickade mitt kontonr så skulle jag få pengarna tillbaka...kan personen inte läsa då hon svarat på mejlet där jag redan skrivit mitt kontonr???


Så igår kväll fick jag insatt 800 kr....jag har betalat in 818 kr så inte ens summan stämmer. Skrev ett nytt mejl om att summan var fel men jag har inte fått något svar ännu och jag tror inte att jag får det heller.


Det här företaget har inte hört av sig till mig förrän jag har skickat mejl och frågat vad som hänt, är man rädd om sitt företag & kunder så hör man av sig när något går fel.


Är så besviken och arg   

 
 
Anna-Lena Andersson

Anna-Lena Andersson

13 november 2010 10:04

Jag förstår att du är arg och besviken.Jag som skulle kolla vars du hittat en grön valphage. Men nu får jag nog kolla runt på andra ställen. Man vill ju ha den ett bra tag innan kullen kommer så att dom får bekanta sig med det som är nytt.
Hoppas du hittar någon annan, snabbt.
Kjamisar/Anna-Lena

http://www.millifiore.se

 
Busungarnas Sussie

Busungarnas Sussie

13 november 2010 10:43

SUCK!!! men jag imponeras av deras strida ström av lögner... jag tror... men kan ha fel, att de inte kommer ihåg alla... :)
Förstår att du är upprörd! skulle jag med bli!

http://www.busungarnas.se

 
Lena

Lena

13 november 2010 11:56

Men vad är det för människor
som jobbar på såna där ställen?

Jag hoppas att det löser sig men att
du framförallt får tag på din
valphage som du ville ha från början.

Kramis Lena och sibbarna från S*Mira Milaia

http://www.miramilaia.se

 
Marie

Marie

13 november 2010 15:54

Du har all anledning att vara både missnöjd och ja rent ut sagt förbannad!

Tyvärr verkar det vara så att ibland har man riktig otur. Jag har försökt få tag i en svart fresh flow hos 4 olika webbutiker och jag hade under en period lagt ut 1800 kr på en sån, men fått besked (efter att jag "jagat" på dem) att de tyvärr var slutsålda. Nu väntar jag på lev. hos en 5:e butik, men de har flyttat fram lev. datumet 3 ggr nu så jag börjar tro att det är omöjligt att lyckas få tag i den!!

Då jag själv äger och driver webbutik så vet jag hur viktigt det är att ge besked, se till att lagersaldo stämmer osv. Och att transportören slarvat bort försändelsen som du fått besked om, låter väldigt otroligt. Nu anlitar vi enbart posten, men det har aldrig hänt hos dem iaf.

Hoppas att du får tag i hagen, den såg jättefin ut på bilden.
Lycka till

/Marie

http://www.fotofyndet.se

 
Margita

Margita

13 november 2010 18:36

Dåligt skött. Jag kommer inte att handla hos dem, den saken är klar!

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Marie

Marie

13 november 2010 21:51

Ja, vad ska man säga, drabbades ju av precis samma sak, från detta företag! Inte ett ljud från dem och när jag tryckte på kom det en massa konstiga lögner om en det ena och en det andra. Tröttnade till slut och blev lovad pengarna tillbaka + 10 procents ränta hade betalat 148 kr och fick tillbaka 150 kr efter 6 veckor! Jag gick in på Rejta. se och la ett omdöme om dem (inte ett snällt).

http://www.maollichs.com

Lotta

14 november 2010 09:53

Var inne på Rejta och såg att ännu en person 13/11 inte fått sina varor utan bara en massa lögner.

 
Gunilla, S*Deltas

Gunilla, S*Deltas

14 november 2010 11:40

Jag måste ha haft en väldigt tur med det företaget, men jag kommer def inte att köpa av dom igen, när jag läser om allt strul du och Marie Björk haft. *kram*

http://www.deltassibiriskakatter.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 26 januari 2015 13:31

Jag har tappat lusten att blogga som ni märker, behåller bloggen vilande ifall jag ändrar mig i framtiden. Men ni kan följa mig, mina katter & kattungar på Instagram Clarellis där jag lägger ut bilder nästan dagligen. ...

Av Lotta - 2 januari 2015 11:27

Idag är Morticia på dag 42 och enligt vägmetoden mellan v 5 och v 6 skall det vara 3 kattungar i magen...vi får se om det stämmer när det är dags ...

Av Lotta - 12 december 2014 13:15

Idag är det 21 dagar sedan Morticia hade dejt med Mio och den var lyckad för nu har Morticia hallontuttar. Så nu väntar vi kattungar runt den 25 januari och det ser jag fram emot då vi haft det rörigt här hemma sista månaderna med renovering som börj...

Av Lotta - 19 november 2014 12:45

Morticia löper så idag ska hon få åka på kärleksdejt och jag hoppas att kärlek uppstår mellan henne och Mio. Om parningen tar så blir det kattungar i slutet av januari. ...

Av Lotta - 5 november 2014 10:44


Igår var jag och HCM-testade Morticia och hennes hjärta såg fint ut så nu inväntar vi löp och då ska hon få träffa Mio. Förhoppningsvis uppstår kärlek och vi får kattungar i början av nästa år.   ...

Presentation


Clarellis Sibbar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

S*Clarellis Gästbok

Sibiriska bloggar

PicBadge

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards